+382 68 038 038

TV LED Lobod LF32DN5319 T2/S2

Prodhimi i ri  LF Gjenerata e re e televizorëve TV LED Lobod! Dizajni dhe

teknologjia më e re dhe ngjyra e shkëlqyeshme ngjyrë e zëze, për të gjitë qe adhurojne ambient klasik dhe thijesht.
Dijagonalja e ekranit: 32" (81 cm)
Rezolucioni i ekranit: HD ready (1366x768)
Tjuneri DVB T2/S2
Energetska klasa A
Forma e imazhit: Standarde, Film, Dynamiik, Kursimi i energjisë , përdorues.
Madhësia e figures: 16:9, Automatikisht, Zoom 1, Zoom 2, Pikë për pikë
Përshtatja e nuancave se ngjyrës: Zakonshëm, Ngroht, Ftoht.
 Autoaprlant: 2x10 W
Përshtatja e modatitetit të zërit: Zakonshëm , Muzikë, Teatral, Lajme ...

Tajmer 
Kursim i energjisë
Lidhjet:
HDMI, Ci moduli, koaksijalni, komponentni ( adapteri, opcionalisht, USB,
Hyrje per kufjet, VGA, SCART, LAN
VESA kyçja standard ne mur 
Ngjyra: E zëz