+382 68 038 038

TV LED Lobod LF32DN5220S T2S2 Smart

Ekrani: LED
Dijagonalja  e ekranit: 32" (81 cm)
Rezolucioni i ekranit: HD ready (1366x768)
Madhësia e figures 16:9
Këndvështrim i shikimit: 178 ° gradë
Koha e reagimit: 8ms
SMART TV: Da
Android: Da
Operativni sistem: Android 7.0
Wifi i LAN: Integrisan WiFi i LAN priključak
Procesor: Quad core CPU
Memorija:
RAM 1GB
ROM 8GB
Aplikimet: Google Play, Youtube...
Tjuneri DVB T2/S2/C
Klasa energjisë A
PVR USB inçizimi: Po
Modi i hotelit: Po
Forma e imazhit: Standarde, Film, Dynamiik, Kursimi i energjisë , përdorues.
Madhësia e figures: 16:9, Automatikisht, Zoom 1, Zoom 2, Pikë për pikë
Përshtatja e nuancave se ngjyrës: Zakonshëm, Ngroht, Ftoht
Kufjet: 2x6 W
Përshtatja e modatitetit të zërit: Zakonshëm , Muzikë, Teatral, Lajme ... .
Tajmer
Smart Energy Saving
Lidjet:
HDMIx3, Ci slot, koaksijal, komponent ( adapteri, opcionalisht), USBx2,
Hyrje per kufjet, VGA, SCART, LAN
VESA kyçja standard për montimin në mur 
Ngjyra:Argjendtë

Me shumë kënaqësi ne proramet dixhital
Me  tjuner DVB T2/S2/C, TV LED Lobod të gjith konzumenteve të vet u ofron me shumë kënaqësi dhe mundesi për të shijuar dhe imazhin fanstastik dhe zërin ku nuk ka nevoj për paisje plotësuese. DVB-T2 : gjenarata e televizireve tokësor ka ma shumë përparësitë dhe risit nga  (DVB-T) imazhin. Zërin, HDTV etj
Me shumë mundësi për lidhet me teknologjitë
Si pjesë përbërëse ka  3 HDMI dhe 2 USB porte qe mundesojnë lidhet me teknologjitë e reja dhe shikimin e preferencave tuaja, emisionet, filmat, tvnovelat të inçizuara në USB.
Ma shumë hyrje në internet
Kënaqsia ne aplikime të prefëruara tani ma lehtë dhe ma mirë duke të falenderuar Wif te integruar.