+382 68 038 038

TV LED Lobod LF32DN5109 T2/S2

Ekrani: LED
Dijagonalja  e ekranit: 32" (81 cm)
Rezolucioni i ekranit: HD ready (1366x768)
Madhësia e figures: 16:9
Këndvështrim i shikimit: 178 ° gradë
Koha e reagimit: 8ms
Tjuneri DVB T2/S2/C
Klasa energjisë A
PVR USB inçizimi: Po
Modi i hotelit: Po
Forma e imazhit: Standarde, Film, Dynamiik, Kursimi i energjisë , përdorues.
Madhësia e figures: 16:9, Automatikisht, Zoom 1, Zoom 2, Pikë për pikë
Përshtatja e nuancave se ngjyrës: Zakonshëm, Ngroht, Ftoht
Kufjet: 2x6 W
Përshtatja e modatitetit të zërit: Zakonshëm , Muzikë, Teatral, Lajme ... .
Tajmer 
Smart Energy Saving
Lidjet:
HDMIx3, Ci slot, koaksijal, komponent ( adapteri, opcionalisht), USBx2,
Hyrje per kufjet, VGA, SCART, LAN
VESA kyçja standard për montimin në mur 
 
Me shumë kënaqësi ne proramet dixhital
Me  tjuner DVB T2/S2/C, TV LED Lobod të gjith konzumenteve të vet u ofron me shumë kënaqësi dhe mundesi për të shijuar dhe imazhin fanstasti dhe zërin ku nuk ka nevoj për paisje plotësuese. DVB-T2 : gjenarata e televizireve tokësor ka ma shumë përparësitë dhe risit nga  (DVB-T) imazhin. Zërin, HDTV etj.

Me shumë mundësi për lidhet me teknologjitë
Si pjesë përbërëse ka  3 HDMI dhe 2 USB porte qe mundesojnë lidhet me teknologjitë e reja dhe shikimin e preferencave tuaja, emisionet, filmat, tvnovelat të inçizuara në USB.