+382 68 038 038

Lobod boje kupatila

Razmislite samo koliko puta dnevno ulazite u kupatilo i koliko vremena provedete ovom prostoru. U koje doba dana provodite više vremena tamo i koje aktivnosti obavljate. Bez obzira da li radite na renoviranju ove prostorije ili je u pitanju nova izgradnja – na umu morate imati određenu zamisao kakav izgled i ambijent želite postići.

 

 

Siva je u trendu na svim poljima, od kupatila i životnih prostora do kose ljudi. To je lijep neutralni ton koji dodaje sofisticiran, moderan osjećaj u Vaše kupatilo. Mnogi dizajneri kreću prema sivoj jer pomaže da se otvore prostori poput kupatila, s ciljem da se izbjegne klasična bijela. Dok su nebo plavi, bijeli i prirodni tonovi popularni izbor za kupatila - siva daje ravnotežu i neutralnost koja Vašem prostoru može pružiti smirujući i sofisticirani osjećaj. Dakle, u kupatilu, siva boja će biti pravi element koji će kreirati trendi i savremenu atmosferu, kao i veoma glamurozan i elegantan izgled.

 

 

Izuzetna boja i dizajn krase upravo Lobod WM 8120CX mašinu za pranje rublja. U kombinaciji sa kapacitetom od 8kg i 15 programa pranja, kao i A++ klasom energetske efikasnosti, ova mašina za pranje veša predstavlja izuzetan izbor prvenstveno u postizanju odličnih rezultata pranja. Odgovoriće na sve Vaše zahtjeve po pitanju dizajna, Vašem kupatilu dodaće elegantan i sofisticiran izgled, a veš će biti čist i mirisan. Ukoliko želite da unesete promjene u svoje kupatilo, odlučite se za tehniku u drugoj boji. Izborom Lobod WM 8120CX mašine dobijate upravo taj drugačiji efekat koji je upotpunjen i super efikasnim pranjem.