+382 68 038 038

Čisti tepisi, čist vazduh

Odgovarajući usisivač je ključ kako za uredno održavanje vašeg doma, tako i za očuvanje zdravlja, jer prašina može da podstakne pojavu alergije i astme. Usisavanje uz pomoć dobrog i kvalitetnog uređaja smanjuje količinu prašine koju udišete. Koja je tajna doma bez alergena? – HEPA filter.

HEPA (High Efficiency Particulate Air) je izduvni filter koji zadržava skoro svu nečistoću i prašinu. Zadržava čestice koje mogu da izazovu alergiju ili astmu, poput polena i grinja, a iz usisivača izlazi očišćen vazduh. S obzirom na to da je nakon usisavanja ovim aparatom vazduh u zatvorenoj prostoriji kvalitetninji, usisivači sa HEPA filterom doprinose i čistoći i zdravlju. A čistoća i zdravlje su nerazdvojni.

 

 

Nastojimo kreirati zdravo okruženje. Zato koristimo ovaj visokokvalitetni sistem filtriranja koji je od izuzetne važnosti za sve koji imaju problema sa alergijom. Naši modeli SL-160 i SL231 koriste kvalitetnu HEPA filtraciju i oslobađaju vaš dom od neprijatih čestica u vazduhu.

 

 

Dakle, održite vaš dom čistim i uz to sačuvate zdravlje, spriječavajući pojavu alergija. Lobod se postarao da vam u tome pomogne, jer prilikom proizvodnje naših uređaja koristimo sertifikovane materijale po evropskim standardima proizvodnje i upravo to čini formulu za više uživanja.