+382 68 038 038

Usisivač Lobod VCC16114

Energetska klasa A
Klasa usisavanja ravnih površina A
Klasa usisavanja tepiha  D
Klasa propuštanja prašine C
Nivo buke 79 dBa
Usisna snaga 200 W
Usisni pritisak 19 Kpa
Protok vazduha 24 l/s
Napon 220-240 V
Snaga motora 1400W
Filter - HEPA
Dužina kabla / radijus rada  4,5 - 5m
Dimenzije 343x262x238mm
Kapacitet 1,5 l
 Dodaci: 
1 četka širine 27cm sa 2 načina rada (za tepihe i glatke podne površine)
1 četka za mebl
1 četka za uglove

Kombinacija boja čini VCC16114 usisivačem koji će Vas osvojiti na prvi pogled. Male dimenzije i kompaktnost ukazuju na lakoću njegovog korišćenja i odlaganja. Iako svakodnevno usisavanje nije ničija omiljena aktivnost, ovaj usisivač će tu aktivnost dosta pojednostaviti i olakšati. 

Imamo za Vas odličnu vijest: Može i jednostavnije!!!
Lobod usisivač VCC16114 iz nove linije usisivača, ljeto 2018.


> Ergonomski zaobljena drška.
Za što jednostavnije i lakše usisavanje, oblik drške savršeno odgovara Vašoj ruci i omgućava bolje usisavanje uz što manje napora.
Cijev, ukupne dužine 85 cm omogućava usisavanje sa što manje saginjanja, a različiti dodaci će Vam pomoći pri čišćenju svih tipova podloga i nepristupačnih uglova. 

> Trostruka filtracija.
HEPA filteri uklanjaju veliki dio čestica nečistoće iz vazduha - filteri imaju više nivoa filtriranja, a što je veći broj filtera više čestica zadržavaju. Filteri su perivi i njihovo pravilno održavanje izuzetno je važno u cilju održanja kvaliteta njihovih i performansi samog usisivača.

Lako održavanje.
Posuda za prašinu izuzetno se lako odvaja i prazni bez prljanja ruku i podizanja prašine. Preporuka je isprazniti posudu posle svake upotrebe usisivača, jer se na taj način produžava njegov vijek trajanja. 

> Visoko efikasan motor.
Usisivač ima veoma snažan i efikasan motor zahvaljujući kojem se postižu optimalni rezultati čišćenja. Neka Vas ne zavaraju njegove male dimenzije, ovaj usisivač može se pohvaliti jačinom motora 1400 W i izuzetnom moći usisavanja. 
Uz reklamacioni rok od 24 mjeseca, možete relaksirano ući u avanturu kupovine ovog sjajnog aparata.